... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

2010.01.13. 17:55 | @i | 1 komment

Azert nem akkora halat fogtunk...Meg hadd viritson 100 virag

Szoval... gyanitom hogy kierezni @i es rue_borca stilusa kozotti kulonbsegbol (no meg az ekezetek hasznalatabol), hogy melyikunk hogyan keresi a kenyeret. Okoz is ez neha egyet nem ertest kozottunk, de sosem komolyat, inkabb nevetunk egymason es hogy mit gondolunk a masik gondolkodasarol. Es hat nem ugatunk bele hogyan latja a masik, hadd viritson 6*20^23on virag, ugye.

Dehatmarazertmegis. A Szilveszter 70 emberre szosszenet szerzotarsam tollabol azert mar csak kihozta belolem az egzakt, pontos es koromszakadtaig az igazsagot hajszolo termeszettudost.

Szoval az nem ugy volt.... Egyreszt az irasbol szerintem nem esik le, hogy nem a mi 30 negyzetmeterunkon es nem mi rendeztuk es finansziroztuk a bulit. Ennel sokkal erdekesebb volt. Espedig:

Michael Muszlak baratunk, akit Zs meg a tavaszi parizsi melointerview-kor ismert meg Couchsurfing-en keresztul, a parizsi szocialis elet fontos alakja. Elsosorban az angol es japan nyelvuek eletet teszi izgalmassa. Jo nagy lakasa van irgalmatla mennyisegu konyvvel es DVD filmmel, ha jol szamoltam 2 irgalmatlanul kover macskaja es egy igen nagy es jol felszerelt konyhaja.

No itt rendez hetente tobb alkalommal estenkent kulturalis/kulinaris programokat. Ebbol is el. Azaz aki bulini vagy fotoklubra akar jonni befizet (alkalma valogatja) 30-45 EUR-t es ezert cserebe etetik es szorakoztatjak.

No a szilveszteri buli is igy alakult. Mi ugy kerultunk bele, hogy tudja rolam szeretek fozni, Zsuzsarol meg hogy szeret szervezni (bar abban Michaelnek sem kell segitseg, ket kezzel nem nyulna semmihez, de remekul megszervezi ki mit csinaljon, ehhez is erteni kell). Igy aztan megkerdezte segitunk-e neki fozni a szilveszteri 70 vendegere.

Igy aztan foztunk. Faraszto volt de jo. Tekintettel, hogy nem szeretem a nagy bulikat es a sok felszines beszelgetest, no meg az ejfeli pezsgopukkanasos alorolmet, pont jo volt ez igy nekem, hogy deltol sorok es palinkak kisereteben nehany alkalmi kuktat iranyitva megcsinaltuk a kajat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr651668651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JankóóHunyaaadi 2010.01.13. 21:33:29

Pedig azért jó volt azt gondolni, hogy ti főztetek 70 emberre a 30 négyzetméteren! na megyek fektetni a gyereket. Ma megint finom kis rántotta volt a vacsora. Holnap sajtos tészta lesz.
Na sziasztok, sok csók
süti beállítások módosítása