... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2018.07.17. 03:06 | @i | Szólj hozzá!

Szedjetek ki a bogarat Alex krumplijabol es zavarjatok el az orditozo mosomedveket. 0715, Junquilal Bay

dsc_4222.JPGNo reggel azert volt egy kis esonk, hogy ne essunk ki az esoben csomagolas rutinjabol. Visszamentunk La Cruzba, hogy megnezzuk a Francia-Horvat meccset. Hiaba drukkoltunk a Horvatoknak es hiaba voltak jobbak, megis a Francaik nyertek, de ez mar igy szokott lenni. Kozben meg reggeliztunk.
Utana meg a tegnapibbnal is zsenialisabb helyet talaltunk. A Junquilal Bay Natural Reserveben. Kicsit alkudtunk az or bacsival es vegul a helyiek arszinvonaln beengedett minket, gyerekeket nem szamitva. Ez harmada a kulfoldi arnak es mar a kenyelmes rangebe esik.


Megint egy hatalmas obol, a szajaban szigetekkel ezert nincsenek hullamok, csak pelikanok, iguanak, meg pavaszarkak (sajat nev a bobitas szarakfelebe ami belezabal az ember ananaszaba). Delutanra mi maradtunk egyedul a parton.
Harom setaosveny is volt, harom kulonbozo elohelyen. Volt mangrove, rengeteg szep szines rakkal, meg remeterakkal. Krokodillal is fenyegetodztek a tablak, de az nem volt.


Mateval bementunk a kozeli halaszkikotobe es vettunk halat a "No More Rice" jegyeben. Sutottunk folias krumplit es meggrilleztuk a halat. Igen jo volt. Igaz viragcincer es cserebogar szeru ize invazio volt a lampa miatt, a hatterben a mosomedvek meg iszonyat orditozassal vivtak a dontot, hogy kie legyen majd a maradek. Nem sok jutott nekik es mar amugy is nagyon resen vagyunk, hogy minden ehetot elpakoljunk, mert laba kel. A szomszed piknik helyen valamit kiontottek a foldre, mert egy fel meteres koron belul kb 100 remeterak jamboree-zett. Este a gyerekeknek is megmutattuk a vilagito hullamverest.

dsc_4296.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr4914117463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása