... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2018.08.17. 01:06 | @i | Szólj hozzá!

A rosszul kezdodod nap, hasonlo ritmusu folytatasa: terdig saros bucsu az esoerdoktol, 0814, Manzanillo

dsc_0740.JPGHat a 14.e az indulas jegyeben ment tovabb. Eloszor kiderult, hogy ujra nagyon esos ido jon es Peter aki a fan levo hazat mutatta volna meg emiatt nem jon vissza Aztan elveszett a turazasra hasznalt tornacipom a hatizsakomrol a kesobbi tura soran. Meg az is kiderult, hogy Alex mivel lehetetlen leszoktatni arrol, hogy minden varosi szemetet osszeszedjen meggilisztasodott. Az oviban ilyen eddig nekunk nem volt, ezen is tulesunk. Vettunk nekik fereghajtot...

Azert ha mar itt volt a Manzanillo NP nem hagytuk ott. A gyerekek nem voltak turakedvukben, ugyhogy ahova bevackoltuk magunkat reggelire ott is maradt a fohadiszallas. Eloszor elmentem en, majd Zsuzsa jarni egyet.
Mivel ez sikvideki esoerdo ezert gumicsizmaval mentem. Hat a varakozasnak megfelelo dagonya meg volt. Rohadt paras meleg is, szakadt mindenemrol a viz, a csizmaban 10 perc utan cuppogott az izzadtsag. Sok mindent nem lattam ujat, de sarat azt dagasztottam boven, de hat ez is kellett a teljesseghez, hiszen a luxus hegyvideki esoerdok csak kisebb reszet teszik ki a mufajnak. Az Amazonas es a Kongo videke marpedig ilyen, kemeny. Amikor visszaertem Zsuzsa is nekiindult, de hamar visszajott mert kitort a rettentoseges esozes.

No meg a satorfankat is szednunk kellett, mert azzal fenyegetoztek az iteletido miatt megint utlezaras lesz. Ugyhogy jott a fekete leves, vegigvezetni megint del-keletrol a banan kamionok kozott 40 el az orszag kozepebe. Kb mintha az ember 150 kilometert menne az Istenhegyi uton csucsforgalomban. Utkozben Chewbakka (Zsuzsa) a masodpilota kitalalta mit is csinaljunk a maradek 2 napunkkal mert meg 3at kellett aludnunuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr8414185917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása