... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2011.08.28. 10:04 | @i | 4 komment

gasztrikus space-warp.... adjon valaki gy fagyaltot, hogy kitorolhessem vele a hatsom!

No, a foldrajzi valtassal taplalkozasi valtas is jart.

A dolog ugy kezdodott, hogy ugye tzenvalahany napig turaztunk es muzlin, sajton, mogyoron es mazsolan, illetve saat zsirtartalekainkon eltunk. Ennek eredmenyekent, buszken jelentem, hogy a nadragszijam moge mellem meg egy dinnyet be lehet tenni es 72 kilot nyomok mindossze.

Viszont ugye a gyomrunk hozzaszokott a kllemes, kimelo tibeti kajakhoz, ugymint momo, thukpa es az egyszer nagynehezen becserkeszett campa (pedig Balazsek aszontak arrafele mast se lehet enni, de valtoznak az idok).

No ezek utan itt beutott az indiai kaja. Es hat bar en altalaban birom a fuszeres kajat az elozoleg elegge kimelt gyomrom, most igencsak tekereg attol ami itt folyik. Altalaban ketszer csip az elfogyasztott etel es igen hamar tavozik. Ma mar Jain kajat kertem. A Jain egy vallas akik minden elore figyelnek, soprik maguk elott az utat nehogy ralepjenek valamire es a szajuk elott kendo, nehogy belelegezzenek valami bogarat. No ennek megfeleloen ultravegak es kerulik az eroteljes fuszereket. DE NEM ELEGGE. A mai vacsora utan is rohantam es egett a hatsom. Holnap es holnaputan megint tura es turakaja, mert itt gyonyoru hegylabi, ude nedves, monszun aztatta erdok vannak.

A novenyzet igen szep es valtozatos, pl himlajai cedrus. A tobbi fa es noveny szegrol vegrol ismeros, mert nagyjabol ugyanazok a hegyi nemzetsegek vannak mint a Karpatokban, csak a fajok masok. Ma lattam hekyi bodzat, noszofuvet es rengeteg sok keserufuvet szep viragzattal. A malna hianyzik egyedul az osszkepbol. Hegyi juhar is van.

Udv mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr143184246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wittner 2011.08.28. 15:10:50

Hahó!
Megkaptuk a képeslapot, nagyon köszönjük!
Nem kell Indiáig menni, hogy fossál, Gergő valószínűleg egy balatoni fagyitól fosik :) Amúgy jól vagyunk, mindannyian.
Fotózzatok sokat, a képeslapból ítélve gyönyörű helyeken jártok.
Kicsit irigykedem :)
Hajrá-hajrá!!! Üdv itthonról, vigyázzatok magatokra.
L.

gyeWuska 2011.08.28. 22:32:38

Ha még ott vagytok, van valahol a piacos utcák részén, és a főtérnél is "German Bakery" viszonylag europid péksütikkel. Haskímélő. Balázs mondja, hogy a Laundry mellett is van jó momó.
Dejónektek, peace, pusz.

JankóóHunyaaadi 2011.09.06. 00:01:16

na ok, ezt az egyet nem irigylem. Azért lemegyek valami macskapöcséért, hogy egy kicsit nekem is olyan legyen.
Elkezdődött a suli.
A tépőzár tök jól működik a biciklitartón.
Más érdekes asszem nem történt...
Na csá aranyos csókák!

JankóóHunyaaadi 2011.09.06. 00:05:10

Ja, itt is megjött a képeslap, nagyon köszönjük!!! Nem is tudtam, hogy még működik a csigaposta! Aszittem már csak reálhozamot hordanak.
Jó feje van az öregnek a képen. A Zsuzsa szerint valamit csináltál vele Ati, de sajnos nem tudtuk elolvasni, mit, pedig biztos az is izgi...
süti beállítások módosítása