... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2008.12.31. 07:11 | shiiva billentyűje | 1 komment

Shampoo

Vannak meg remek dolgok az eletben! Mint peldaul shampoo-zni menni... going for a shampoo! Igen, ez nem mas, mint a sampon, vagyis fejmosas lesz a vege, annyi biztos. De meg milyen...

Minden ugy kezdodott, hogy hazigazdank elkisert bennunket egy kozeli beauty salonba. Szepsegszalon. Bent nyuzsog az elet: az egyeduli vendeget kabe 10 tunder lebegi korul. Tunderjelmez: felvagott hofeher rovidnadrag, ami kb. 15 cm hosszu, piros bluz, hogy kb szinten 15 cm friss hus kilasson a ketto kozott. Combok, karok mind mezitelen, ragyogo mosoly, fiatalka teremtesek.

Amint belepunk rogton 3 tunder lebeg korul darabonkent mindannyiunkat. Persze mar fel vagyunk keszitve:tudjuk azt, hogy a shampoo nem csak hajmosast jelent. Eloszor at kell esni a beavatasi szertartasokon. Egy tunder rogvest nekiesik a hatamnak, es az elkovetkezo haromnegyed oraban folyamatosan massziroz: hol a hatam, hol a fejem, a vallaim, a hatam, a karjaim. Ekozben egy masik tunder a kezeimet veszi kez-elesbe. Manikur kezdodik, alaposan, szepen. Lassan megerkezik a harmadik tunder is: o lesz a labapolo szekcio. Most mar harman dolgoznak rajtam, mikozben egy negyedik tunder neha odajon, es a narancslevemet a szajamhoz emeli...

Nem hinnem el, ha mellettem az ember nem szuszogna hangosan, es hazigazdank flortoleset nem hallanam a hatterbol. (Allitasa szerint elozo nap volt utoljara, de egy almos unalmas vasarnap delutan nem sok jobb foglalatossag letezik a shampoo-nal!!!!)

Tulesunk a szepsegapolas elso fokan, irany a hatso szoba, kicsit felhomalyban, harom fodrasz-szek all! No ezt mar ismerem, gondolom magamban. De itt is er meg meglepetes. A fodraszatokbol megszokott "kerjen egy mosast" sebessege helyett egy masodperc alatt aggya valtozik a szek, es kezdodhet a masodik felvonas. Fejmasszazs, persze hajmosas is, ha mar ez a neve a szolgaltatasnak... vegul a sok szenvedes utan a megerdemelt uborkapakolassal hutik le arcomat.

Es persze a meglepetes csak most kovetkezik: irany az emelet, ahol tukrokkel korbevett szobaban, muanyag viragdiszek kozott harom masszirozoagy all. mar legalabb masfel oraja dolgozik rajtam a tunder, kint meg rakezdett az eso, ugyhogy ugyse lenne hova sietni, hat megadoan fekszem az agyon. Tunder az agyam vegebe kucorodik es olebe veszi a labamat. (Az igazi flort csak most kezdodik hazigazdank agyan, mikozben a biszexualitas csodairol elmelkedem magamban!)

Na ami most kovetkezett azt leirni nem nagyon lehet! eleinte meg a megszokott masszazsmozdulatok, terepek, felallasok, persze azzal a nem elhanyagolhato kulonbseggel, hogy a csajszi hopsz! tunder az agyamon kucorog, feszkelodik, feszkelodunk. Egyszer csak fordulunk: YOU! felszolitasra tudom, hogy csinalnom kell valamit. Egyszer csak selymes tappancsait erzem a bordaim kozott! Igen: a hatamon maszkal, fel-ala, mintha a legkellemesebb setanyon jarkalna, verofenyes napsutesben, napernyovel a feje felett. Eszembe jut a matrona a szechenyi furdoben. nem. ot nem szeretnem a hatamon, az o kezeiben inkabb vekony elesett madarkanak erzem magam. Most meg, mintha macskak kozott en lennek az orias! es a macskak kellemesen nyujtozkodnanak, setalgatnanak rajtam. En meg hagyom. Nem csoda, hogy beauty szalonba vietnamban inkabb a ferfiak jarnak :-)

Itt a vege fuss el vele, tovabb nem mondom! a kb 2 oras akcio mindossze 2000 forintnyi dongba kerult, amiben mar a busas borravalo is benne van! Pedig Philip szerint a nyugatiak nem nagyon mereszkednek a beauty salon-okba, nem is ertem miert. Az biztos, hogy mi megyunk majd meg Hanoiban es ahol meg tudunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr21846378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fritillaria 2008.12.31. 07:57:10

es @i-nak se semmi konyai kezfacsaros ferfiero???
süti beállítások módosítása