... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2009.01.29. 12:03 | @i | Szólj hozzá!

Kinosan koran kelo kurva kakasok kellemetlen kukorekolasa konyortelen kutyaugatassal

Talan mert sosem voltam kollegista nem vagyok egy jo alvo, konnyen felebredek minden zajra.

No hat DK azsia nem kezdo alvoknak valo. A kakasok eddig sem voltak nagy barataim, mert tul magas tesztosztero szintjukkel ahogy poffeszkednek leginkabb arra ingerel, hogy felrugjam oket (mint kakas a loszart). Itt aztan van beloluk boven. Napra kiraknak ket kakast ket ketrecben egymas melle, hogy kelloen utaljak egymast, aztan kesobb nagy mennyisegu lao-lao (helyi palinka, gyengebb mint a mienk, olyan mint a sake es szinten rizsbol keszul, szerencsere szeretjuk, ert mar jo sokat letomtek a torkunkon) fogyasztasa utan egymasnak ugrasztjak oket, persze fogadni is lehet.

No ezek a szarnyas adoniszok igen koran munkaba allna. Mereseim szerint hajnali 3.15 korul kezdi az elso es utana attol fuggoen mennyi van a kornyeken hullamokban kukorekolnak mig a nap fel nem kel. Azaz 3 oran keresztul. Persze az ember negylabu baratja (amit a Laok nem esznek meg, csak a vietnamiak (es mi, lasd feljebb)) is orommel kapcsolodik be a koncertbe. Igazabol nem is tudom miert haziasitottuk ezt a ket kellemetlen allatfajt.

Szerencsere 1-2 het utan megszokja az ember es remekul alszik a nagy zajban. Lehet, hogy meg egeszseges is, mert csak szep fokozatosan ebred es nem hirtelen mint egy vekkerre.

Amugy keletre utazva az esti es reggeli hangzavar altalanosan jellemzo. Elekszem amikor Iranban turaztunk volt egy eleg kemeny ejszakank. Gorganban probaltunk aludni a Kaszpi tenger partjan, ahol ejszaka 35 fok volt es 98% paratartalom. A szobaban ugyan volt egy propeller, de ha a levego vizzel telitett ez semmit sem hasznal. Anyaszult meztelenul fekudtunk az agyon egy vizes torulkozovel takarodzav, de igy is hamarost lecsusztunk az izzadsagunkban az agyrol. Aztan mikor vegre sikerult elaludni hajnal 3 tajt megkezdodott a piaci pakolas az ablak alatt. Csucsu baratomnak ekkor szakadt el a cerna es egy szal alsogatyaban kiallt az ablakba tragarsagokat kiabalni. Szerencsere az iszlam erkolcsrendeszet epp nem jart arra.

Hat ennyit a kakasokrol...

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr81908040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása