... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2009.01.31. 03:04 | shiiva billentyűje | 1 komment

buszos agymosas II.

Nem hagyom magam! Csakazertis befejezem a lao neplelek elemzeset a videoklippjeiken keresztul. Igerem mar nincs sok hatra. Jo hir azoknak, akik otthonuk melegebol, vagy huvosebol szeretnek ujraelni a zenes almodozast: harom video dvd-t is beszereztunk, szigoruan a kepek alapjan, darabjat kb 120 forintert (persze, hogy masolt) ugyhogy otthon lesz majd karaoke haddelhad!

A legtobb klipp szuzseje egyforma: lany megy az iskolaba (szigoruan iskolaslanyok szerelmeit lathatjuk a buszokon) fiu pedig nem tudjuk mivel tolti idejet, de biztos, hogy iskolaba nem jar, csak korulotte, bekacsint az ablakon, vagy a lany altal elhagyott fuzetet viszi utana. Ezt koveti egy hosszabb szakasz, ahol megfelelo kedves benazasok aran - beuti a fejet egy faagba, beleesik a mocsarba, elszakad valamije, elesik, stb. - megszerzi a lany figyelmet es kitartasa aran sikerul meghoditania. Egy romantikus szerelmes pl, mindenhova koveti a konnyes szemu szomszedjat, stegre, retre, vagy csak a szobaban nem hagyja elni. A lany persze ki van akadva, kuldene el a francba, raadasul a srac folyton gitarozik,gondolom agyara mehet egeszen, de a srac nem adja fel, uj dalokat tanul, probalkozik erosen, majd fellep egy akkusztikus-gitaros uj srac a szinen es az uj jelenetben a csajszinak a ket pasi kozott kell valasztania. Mire a mi emberunknek elszakad az egyik hurja es ez a balszerencse eleg ahhoz, hogy a lany beleszeressen es ot valassza. 

A levonando tanulsag? Ezen a videken sehol sincs a keresokepben a macso allat, aki eroszakossagaval, vagy csak erejevel hoditana meg a not. Itt a benazas, a kitartas a fo ereny. Nem is lattuk a mindennapokban sem a ferfiak egymas kozotti kakaskodasat, erofitogtatasat. Itt pl egyaltalan nem gaz egy pasinak, hogy a gyereket pesztralja a hatso szobaban, amig az asszony kint intezi a gazdasag (hotel, etterem barmi) viselt dolgait. Nem ciki a ferfiaknak noiesnek lenniuk. Kicsit maskepp jatszodnak le a nemi szerepek.

Mellesleg a no sem az eros tarsat, hanem inkabb az apat keresi a ferfiban. Legalabbis a videokon mindenkeppen ez volt a helyzet, es az eletben sem lattunk nagyon mast. Ferfi es no kezenfogva, neagyisten egymast atolelve sehol nincs. Ha ket ember egymast atoleli az biztos, hogy egynemuek baratsaga, felnottkorban pedig szinte kizarolag csak pasik kozott fordulhat elo. A videoklippek pedig ott ernek veget, ahol a lany hozzabujik a ferfihez. Gondolom innentol kezdve elvegeztetett. A no hozzamegy majd a pasihoz es johetnek a gyerekek. itt a vege fuss el vele!

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr76911565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lendvai attila 2009.02.01. 14:40:50

...amikor meglatogattam egy baratomat tokyoban (2., normal tipusu utazokent :) akkor a 3. hetem kornyeken meglattam egy (japannak latszo) part amint csokoloznak az utcan. igencsak leesett az allam! aztan a rakovetkezo 1-2 orat azzal toltottem, h atgondoljam, h miert is lepodtem meg ennyire.

ott meg a kezfogas latvanya is nagyon ritka. igazabol nekem az europainak lovesem nem volt, h kik vannak egyutt mint par, kik testverek, kik munkatarsak... kivancsi vagyok ok honnan tudjak meg ezeket a dolgokat egymasrol...
süti beállítások módosítása