... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2009.02.06. 22:24 | @i | Szólj hozzá!

Saigon - Doha

No a keretbefoglalashoz meg hozzatartozott az is hogy Saigonban tettunk vettunk egy kicsit. Persze iziben kibereltuk, immar 9. es utso motorunkat. Mivel mar mindenfele kacatot bevasaroltunk PPben itt leginkabb Ho Shi Minh vegakaratanak karaoke verziojara hajtottunk amit video CDn adtak ki. Ezert a Ho Shi Minh muzeumban kezdtuk a napot, de sajna se itt se mashol nem talaltuk ezt a buszon latott gyongyszemet :(

Viszont mivel nemreg vezettek be a mocikra a kotelezo bukosisak viselest a varosban igen olcson lehet csini-bini konnyu, bringazasra is alkalmas bukosisakokat is kapni. Ugyhogy felkeszulve arra, hogy ha nalunk kotelezo lesz bringara akkor a mar eddig is borsos arak meg magasabbra mennek vettunk is magunknak egyet-egyet. Saigont vegul egy megismetelt jo kis dogonyozessel (a 6 hettel ezelotti leanykak mar megismertek minket), majd egy utolso adag Pho (vietnami leves RENGETEG zolddel) elfogyasztasaval zartuk. Szerencsere utunk soran a legjobb levesezot Saigonban leltuk, igy ide tertunk vissza. Termeszetesen kotelessegunknek tartjuk, hogy megmutassuuk hol van. A gugli kep kozepen a parkra merolegesen befuto utca sarkan keressetek.

Aztan repter, repules a remek, udvarias jo kajat ado es kenyelmes Qatar Airlines-al. Szerencsekre nem ultek sokan a gepen igy szetszorodtunk es "kenyelmesen" aludtunk Dohaig. Most itt ejfel van, reggel 8kor indul a gep, majd szokas szerint bevackolunk az altato szobab. Annyi kulonbseggel, hogy kolcsonvettunk takarot es parnat a geprol. No mindjart kidob a gep, ugyhogy pa!

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr18927527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása