... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2009.11.05. 16:39 | @i | Szólj hozzá!

Kultureloverseny II: A Lezarts akciocsoporttol a Muelvezoellatoig

Honap elso vasarnapja kemeny nap egy parizsi penztakarekos kultur-junkie eleteben (hijjuk magunkat most annak, hogy jobb legyen az osszhatas). Ugyanis ezen a napon ingye' vannak a muzeumok.


Ugyhogy mi is reggeltol estig kemenyen nyomtuk, hogy hol az nem lenyeg, mert ugye "az ut a lenyeg es nem a cel", azaz az utkozben tapasztalt muvesztatelesi kontrasztokrol irnek.

Ket megkozelitest mutatunk be keretnek a velemenyek a commentbe.

A Lezarts falramaszo gyikkal alairt falranyomtatott kepeit kornyekunkon az Oetkerben (75005) oromtelien nagy szamban leljuk.

Szepek, onzetlenek, itt van nektek 3 elvezzetek (elso odafent) ...



... and now something completely different. A rue Buci kornyekenek galeriakkal (ingyen artforras, bar a szoras nagy) telitett reszen leltunk egy korszellemhez illo formaciora.

Minek nevezzem?

  • Onkiszolgalo Galeria?
  • TGA? (Tusko Gazdasagos Art (no jo Auchan))?
  • Muelvezoellato? (volt egyszer regen egy Muveszellato)
  • Runnin'galerynek (a running sushi mintajara)?
  • Drive in art?

Szoval. Befordul az ember a galeriaba, ahol szepen rendezett derekszog-parhuzamban egymas mellett kulonbozo muveszek, eltero stilusok. Mindegyik 4 lehetsegesen egyforma meretben es egyforma aron bepolcozva. 10x10, 15x15, 20x20, 30x30 van 54, 93, 149, 276 euroert. Kis szamolas utan rajohet az ember, hogy mivel az ar jobban koveti a kerulet mint a terulet novekedeset, valoszinuleg az elfogyasztott kepkeretezo lec az armeghatarozo :)
 
Az egyik fakkban A alkoto kizarolag viragokat, a masikban B alkoto kizarolag arcokat, a harmadikban ... stb. A kepek egyenkent meg tetszettek is, de az otlettel nem tudok mit kezdeni.
Egyik oldalrol jo minosegu, szep munkakat vehet a mugli kb azon az aron amiert egy nyomtatott masolatot kap ,eg egy muzeum artshopjaban es kozben a tehetseges muveszek kepeit is viszik mint a cukrot. Nem egy kepet ad el evente 1000ert, hanem 20at darabjat 100ert.

 

Ugyanakkor meg dogunalom lehet tokegyforma kepeket festeni 4 megszabott meretben.


Ja es egy egesz lanc indult ebbol a stilusbol minden nagyobb varosban: www.carredartistes.com

 

 

 

 


Szoval, johetnek a kommentek.

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr211498699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása