... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2009.12.02. 12:54 | rue_broca | Szólj hozzá!

sorban állunk

Persze tudom, hogy az igazi sor-imádók az angolok és a franciák túl lezserek ahhoz, hogy sorban álljanak. És mégis, sikerült lencsevégre kapnunk néhány alkalmat, amikor franciák, vagy csak egyszerű párizsiak állják a sort. Ki melyik sorba állna be? Lehet választani!

A)Az első kép helyszínét nem nehéz kitalálni, a Louvre udvarán vagyunk. Épp ingyen vasárnap van. A sor először majdnem minket is elrettentett, de adtunk neki 10 percet. Be is jutottunk ennyi idő alatt, csak a csomagjainkba kukkantottak bele.

B) Kinai negyed. Na ez a sor nem tűnik hosszúnak, mégis az étteremben lévő asztalok számának megfelelően elég lassan haladt. Szerencsére nekünk csak egy kétszemélyes asztal kellett, az gyorsabban elérhető, könnyebben szabadul, elő is léptünk a sorból. Egyébként a legegyszerűbb vietnami kajáért a pho levesért áll sorban mindenki.

C) A legbizarabb látvány. Kora egyetemista korom óta, amikor még a Széchenyi könyvtár lépcsőin töltöttem a fél vizsgaidőszakot,  nem láttam ehhez hasonlót. igen, ezek az ifjak is könyvtárba szeretnének bejutni, de a könyvtár szokás szerint betelt. Marad a sorbanállás, esőben, fagyban. Egyszer délelőtt 1/2 11-kor mentem és teljesen beparáztam, hogy már ekkora a sor, és sohasem fogok bejutni, de olyan gyanús volt az egész. És persze kiderült, hogy egyszerűen még nem nyitott ki. 10-kor kellene nyitnia.

Még van egy titkos sor, amit nem mutattunk meg, de azt a karácsonyi ünnepre készítjük elő :) Csak várjátok ki a (sor) végét....

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr731568633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása