... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

2018.07.03. 15:12 | @i | Szólj hozzá!

Elmohasodasos lelassulas (juli 2)

mohas_dsc_1340.JPGNo visszaertunk a mai 8km es esoerdei/tengerparti setarol. Gyerekek remekul nyomtak, kulonosen visszafele a szakado deluatn kicsit koran jott esoben.

Sokat tanul itt az ember. Megerti a tropusokon miert lassuak az emberek. Egy fel ev alatt en itt jelentosen elrasztasodnak. Ha sok a cuccod sok a gond szarazon tartani es managelni a dolgokat. Roppant elfaradsz. Ha csak egy gmipapucsod, polod es gatyad van egyszerubb a keplet. Ha megazol, majd megszaradsz ha vege az esonek. Illetve hat szaraz nem leszel csak a viz nem csorog rajtad. Mivel a partartalom 98% es a homerseklet 29 fok nem fazol meg ha csurom vizes is vagy.

Most hogy visszaertunk ulok a vizes ruhamban es teljesen megfelel, csak a kamerara kell vigyazni ne azzon el.

Amikor nem esik akkor eleg fullaszto bir lenni, kulonosen egy satorban. Szerencsere nagyon sok csipos rovar nincs, de azert oda kell figyelni.

Irtam mar jonehany bejegyzesre valot, de meg nem volt idom feltolteni, majd visszamenoleg feltoltom.

A mai setan lattunk mosomedvet es ormanyos medvet. Mindketto igen ugyes/intelligens mindenevo opportunista, nem tart az embertol. Alex kiszurt egy apro/kozepes ragcsalot is, aguti, mara, kapibara rokon, de kisebb. Kb mint egy uregi nyul. Szemmel lathatolag a bogomajmok is utaljak vagy imadjak az esot, mert altalaban reggel orditanak, de most az eso alatt is nyomtak. Mate latott tobb Jezus Krisztus gyikot is. Ez ket labon rohan, ha kell a vizen. Vicces allatt. Voltak meg szep kek-narancssarga remete rakok is. Nemelyik egesz nagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr214090981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása