... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2018.07.05. 16:18 | @i | Szólj hozzá!

A szerkesztoseg

szerkesztoseg.jpgMentegetodznom kell a feltetelezhetoen typesettingre erzekeny olvasoknal, de hat a formatum nem sikerul mindig tokeletesre. A mellekelt kepen latszik, hogy nem egyszeru a dolog. Nekem meg szokatlan,, hogy a Costa Rica / Panama hatartol a mocsar szelerol lehet internetezni. De hat a Facebook kemeny igenyeket es infrastrukturat teremtett.

Szoval ahhoz hogy irjak aram kell. Az autoban van egy inverter (lad kesobb) amirol lehett tolteni a gepet (vagy etteremben kaja kozben). Van aztan egy mobiltelefonunk amit az autoberleshez kaptunk (jol jott lasd ugyanott kesobb). Ennek meg lehet osztani a WiFi jet es igy tudok feltolteni kepeket es megirt szovegeket. A kepeket elobb meg persze le kell tolteni a kamerarol es atmeretezni.

Ezek utan meg a blog.hu altalam regen hasznalt feluletevel is meg kell birkozni. Mint kiderult, ha az elore megirt szocikket C&Pelem a LibreOfficebol akkor az elcseszi a Blog.hu templatjat. Szurke alapon fekete betu es randa sorkitoltes. Majd belejovok, de hat igy bozotosbol telefonon keresztul kisse alacsony a motivaciom hogy orakat csiszoljam. No meg "Pura Vida!" ami a helyi jelmondat, kb arra hasznaljak, hogy az elet szep, leszarom mi nem megy!

rumcoco.jpg

 

 

 

No legyen ennyi eleg, mert most irtam meg tobb szocikket visszamenoleg es nem akarok tobbet az autoban ulni.

partikep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr5514091087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása