... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

2018.07.26. 02:09 | @i | Szólj hozzá!

Feluton 07 22-23

dsc_5921.JPGFelidonel jarunk. Tegnap megdolt a meg ausztraliaban beallitott csucs a 16 nap egy huzamban satorban. Itt az elejen volt egy este a lajhar menhelyen szobaban, szoval ott ujra kezdododott. Ma este volt a 18 satorozas egy huzamban.

Faradunk. En mar tudnek egy ideig csak ulni es mondjuk olvasni, de meg sok minden van hatra. Nem pihenni jottunk :) Nem sok szabadidonk van, max a piheno napokon, de az ritkan van.

A csapat amugy remek. Klasszikusan a szabadsag elso hete utan szoktak osszeveszni a hazastarsak kemenyen. Ezidaig meg kisebb morgas is alig volt. Remekul egyuttmukodik a csapat, mindenki csinalja amit kell es jol elvagyunk. Mondjuk fogy a sor, rum es cigi rendesen.

22.en megneztuk a Cabo Blanco Npot, ami elott egy eleg el-Dude-osodott Surfos videken kellett atvagni, rengeteg barral es joga oraval. Az egyetlen pozitivuma a helynek az volt, hogy lehetett eheto kenyeret kapni. Szerencsere hamar letudtuk a quadon kozlekedo gringokat (mondom en a 20litert zabalo 4WDal, sokaig fogok az uveghaz hatas poklaban egni miatta).

dsc_6075.JPGUtana megint tengerparti taborozas, mert a gyerekek rakaptak a buvarszemuges uszkalasra. Halat is sutunk rendszeresen No itt ejszaka kisebb vihar volt. A kocsi tetejen a sator koszonte jol volt, de Mateval mi ugy szoktunk aludni a meleg fulledtseg miatt, hogy kifeszituk egy ponyvat es alaja tesszuk a satornak csak a szunyoghalos belsejet. No az ejszaka elso feleben azert nem aludtam, mert 30 fok es 99.9% paratartalaobol. Az izzadtsagban csuszkaltam a matracon. Utana meg csim-bumm megjott a vihar. Az eso nem volt nagyon eros es a szel se, de hat nem a hoszoknyas turasatram van velunk, hanem egy eleg gagyi sator amit adtak. Egy ideig belulrol tartottam a satrat, de le kellett szedni a ponyvat mert igen repkedett. Ugyhogy puceran ki az esobe, fel a sator sajat silany tetejet. Utana pokmunkaval stabilizaltuk a szel felol a joszagot. Ezutan johetett az alvas probalas masodik felideje. Ez se ment nagyon. Kokuszpalmak kozott voltunk, egy sem volt pont a fejunk felett es egy kokusz eleg nehez ahhoz, hogy a szel oldalra fujja es a fak se lengtek nagyon, de azert kicsit aggodtunk ne essen rank egy se.
Szoval egesz ejszaka kb 1 orat aludtam. Kombinalva ez az elozo nap 2 ora kocsiassasaval eleg alacsonyan van az energiank..
Utana meg nagyon sokat kellett vezetni le az Osa felszigete ahol a Corcovado nemzeti park van amiben allitolag a foldi fajok 2.5% szazaleka megtalalhato. Azaz minden 40.!!!


dsc_6047.JPG

 

 

Utkozben volt egy gyors pit-stop. Megalltunk, Maate gyors tuzet rakott es megsutottuk a most mar rendszeresse valo halat alufoliaban fuszerrel olajjal. Kozben Zsuzsa meg En kiszelloztettuk a halozsakokat, mert a vihar utani satorbontaskor kaptak 5 litert vizet. Zsuzsa meg Alex hajat is levagta, aztan pedig a hullamokban ugraltunk. 1 ora altt megvolt minden mehettunk tovabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr514142281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása