... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

2023.03.24. 10:47 | @i | Szólj hozzá!

Költözés után... még néhány sör

No sikeresen kitöröltem ezt a bejegyzést, most a maradványokból rekonstruálom..

Sziasztok!

Hosszú hírszünet után eljutottunk abba az állapotba, hogy elkezdtünk megtelepedni Bécsben. Levágtuk a bürokrata sárkány néhány fejét. Ami az obitours szempontjából fontos, hogy az egyik sárkányfej az internet kapcsolat beköttetése volt. Illetve már kicsit kapunk levegőt.

Először is. Valaki  lelkemre kötötte, hogyha nyugatról blogolok ne csak a kolbász kerítésről írjak, mert akkor meg fogja unni én nem fogja olvasni. Majd igyekszem, persze fikázni se akarok. Egyenlőre amik nem tetszenek: a) sok a bicikliút, de a lámpákat mintha Tarlós István állíttatta volna be, rohadt sokat kell a gyalogosoknak és a bringásoknak várnia (ez Pesten sokkal jobb), b) errefele nemigen szedik össze a kutyaszart. No ezt letudtam jöhet a többi.

Időben sorrendben.

Az első pénteki költözés után még hétfőn hazajöttünk szünetelni és Burok völgyi túrára. Jó volt mint mindig, bár jgesmedvék potyogtak. A hét többi része igen feszített tempó volt, mert mindent össze kellett szedni és elintézni.

Második költözésünk napját az szögezte ki, hogy volt még egy színházjesgyünk 18.-ára. Jól esett. Utána pedig a barátok vártak minket a KEGben. Ez is jól esett. Néhány kép az eseményről.

Az én gagyi telefonommal...

img_20230318_214737_s.jpg

... és Zsolt jelentősen jobb telefonjával ...

img_5548_s.jpg

img_5552_s.jpg

Úgyhogy mint múltkor a költöztetős buli után most is kicsit hervadtan indultunk el március 19 13.25 perckor.

Ezúttal nem készült fotó az autóról, de elhihetitek jelig volt. A szüleimnek hála az éveken keresztül megszerzett és gyakorolt utazás-pakolási rutin jól jött. Befért a porszívó, két hokifelszerelés, a konyhai fűszerpolc tartalma és a hamarosan megeendő dolgok mellé még az összes virágláda és a túlélő rozmaring (a föld otthon maradt fel tudom ajánlani a vezér sírjára mielőbb).

Hamarost folytatjuk.

Címkék: r.becs

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr6318079342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása