... avagy

tapasztalataink a világ különböző részeiről. A névadásról bővebben a Mi is az az Obi Tours posztunkban.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

2023.03.25. 07:49 | @i | Szólj hozzá!

Ezt is elvittük magunkkal.

No kidugult a csatorn...

A másik ajándék amit búcsúzóul kaptunk a MACban a hokisoktól, hogy Doma dobhatta be a 2023as Magyar Jégkorong Döntőn, a MAC-FTC meccsen, a kezdésnél a  korongot (sajnos a Fradi nyert). Még a Duna TVben is benne volt. Nagyon vigyorgott a feje. Köszönjük a MACosoknak! Nagy szeretetben váltunk el tőlük, de megyünk még edzésre és evezni is megyünk velük Dunakilitire.

17_03_2023_magyarbajnoki_korongbedobas_3.jpg

img_20230321_125503_s.jpgA sárkányok további fejének levágása után, melybe az is beletartozott, hogy az iskolában aláírattak velünk egy papírt, hogy nukleáris katasztrófa esetén adhatnak a gyereknek jódtabblettát... lett időnk arra, hogy összerakjuk az IVARpolcokat amit Bazsótól kaptunk és fogasokat szereljünk fel az anarchia jegyében. Aztán vérnyomás tonizáló szeánszom volt a WiFi printerrel aki harmadszorra megértette mit akarok tőle... Tettlegességre nem került sor.

Lassan már lehet járni a lakásban és elkezdtük a szépítést is. Van már virág a virágládában, mellett pedig  a Kyotoban, a Ryoan-Ji ben vásárolt kamik őrzik az otthont, Csokonai összes kíséretében, melyet Bődeyéktől kaptunk Erdős Virág: Ezt is elviszem magammal versének megvalósítása céljából:

viszem a régen

kihízott nacim

viszem a kelet-német

származású macim

ezernyi véglet

közül a köztest

viszem a Csokonai

Vitéz Mihály Összest

ott lesz az ágyam

ahova fekszem (hát ez így is van, met matracon alszunk)

elviszem alvókának

egy-két régi exem ...

doninggasse2.jpg

doninggasse.jpg

Az építészek biztos kiszúrják a háttérben a két vicces agancspárbajt vívó házat.

Szóval alakulunk. Már Doma se sírdogál reggelenként az iskolában. Alex már egyedül megy bicóval. MI is ma ültünk 4 nap után autóba, mert a ruhaszárítót kerékpáron való szállítása felérne a Wright testvérek korai próbálkozásával. Hihetetlen élmény, hogy mindnehova bicóval járhatunk...

Címkék: r.becs

A bejegyzés trackback címe:

https://obitours.blog.hu/api/trackback/id/tr3518079356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása